min fina mamma.


- mamma min fina mamma. det är du som har fått mej till den människan jag är idag. rättat mej när jag gör fel. lätt mej på rätt väg genom livet o jag vill att du ska veta att jag är super stolt över dej! varje gång du ler så ler jag också. mamma jag älskar dej nu, då o för alltid! puss från din stolta dotter michelle♥

sjuk ..

hej alla läsare, michelle här. som sagt så stämmer rubriken jävligt bra! magkatarr + att man har spytt idag. väldigt trevligt eller hur. själv vill jag gå till skolan imorn eftersom det är teater men vi får se vad det blir med den saken. hur mår ni andra? bra hoppas jag såklart! det går mycket sjukdomar nu skulle vilja va en som klarat sej men nejnej inte det;) hoppas även att ni alla har haft en rolig helg! för det har jag haft! släktkalaset var jättekul! men nu ska jag gå och titta på en film o försöka bli lite friskare! puss på er! förlåt om det var ett onödigt o tråkigt inlägg!
älskling, jag älskar dej nu, då o för alltid!♥

good night!

Sho bitches? Haha inte blivit något inlägg på ett tag =/ men men... Idag känns det som att de var den värsta dan i mitt liv! Var sjukt trött idag... Kändes som man skulle falla ihop på plats haha ;) o vi har fått ett skit dåligt schema =/ vi har typ ingen tid o byta om efter idrotten ;o såå alla kom typ 10-20 min försent ;o haha gissa vad läraren blev glad då... I helgen ska de bli släktkalas -.-" Simon fyller år! :D fast inte förrens nästa helg.. Men släkten firar honom lite tidigare i år ;) så då blir de att jag får baka tårtan x] men de ska någ gå ;) ska väl sova nu godnatt! Puss!


someone like you.

micke här. vet att det var sjukt länge sen jag uppdaterade men här kommer ett iaf. min pappa fyllde 45 igår så vi firade han med lite presenter, tårta o kakor som jag hade bakat;) så nästa helg blir det släktkalas för daddi! sjukt kul. asso bara jag som typ aldrig brukar träffa min släkt så ofta?;o
men iaf. i fredags drog man till stan me emmsi o moberg. haha så sjukt kul har jag inte haft på länge! min fina vänner.♥ köpte byxor, kofta, vantar, skor, pappas födelsedags presenter o sen hade jag skickat efter kläder så dom la på sängen när jag kom hem o det var en skjorta, armband o örhängen. kulkul helg har jag haft iaf. hur har ni haft det? släng gärna in en kommentar. både emelie o jag älskar kommentarer! puss på er.♥

Länge sen... :D

Såå de var ett tag sen man la in ett inlägg men nu kommer ett :) usch hatar vädret -.-" i torsdags så spöregnade de ;o o jag o en kompis cyklade till bowlingen!! När man kom fram så var man helt blöt -.-" o de kändes som man fick spikar i ansiktet när man cyklade ;s men mamma kom o hämtade mig efter bowlingen så att jag inte skulle behöva cykla hem i blöta kläder i regnet :D men mamma ville in på maxi innan vi åkte hem .. O typ alla mina kläder va helt blöta så jag fick gå in där med ett linne, poncho, svarta träningsbyxor (shorts) o vinter kängor .. Vilken snygg outfit man hade då ;) lite pinnit men :$ för alla glodde på en ;o skit irriterande! O i fredags så hände de inte så mycket bara slappade :D idag så var jag i Borgholm o spelade bowlingmatch :D första gången jag spelade bortamatch (a) men de gick åt helvete :((( dom banor var skit konstiga ;o måste ju ha något o skylla på (a) nä men de va jätte halt på barnorna ;s aja sen när man kom tillbaka till Bowlinghallen så lämnade man klotet o gick till busshållsplatsen. Men de tog typ 1 timme innan den kom ;o höll på o frysa ihäll där på bänken ;s Gud vad skönt de va o komma hem sen :D men nu e klockan 2 o måste upp vid 8 imån så ;s basketmatch blir de då (Y) lägger nog in ett inlägg imån hur de gick ;) men nu ska jag sova godnatt :D puss! Här kommer en bild på mig i pyjamas (a)


some pictures.

här kommer lite på bilder på både micke ,emmsi , moberg o mela hihi enjoy!
finafinadu. /micke
här va man ego;)
nyår jao!
bjuder stort!
forever you and me honey.♥
gammal bild - 3 år sedan jao.
SJUKT GAMMAL BILD JAO! + att jag var blond;)
älskar denna bild/micke.
blond jao.
brunnet var man då!
finafisken..
påväg till böda för 2 år sen!
-11-
emmsi,moberg,micke.♥
emmsi.♥
micke.♥
mela.♥
moberg.♥
hoppas ni gillar bilderna. puss på er!

moving my hips like yeah!

micke in the house :D usch så segt det är med skolan asso.. nu börjar ju alla prov o läxor igen. happy face verkligen :) haha ja o elli är ju så skillade på bröd o annat bakat idag.. vi failade typ hela tiden;) nu väntas iaf en liten runda med min lilla vovvse o sen blir det en varm o god dusch. ska gå o lägga mej tidigare idag. var så sjukt trött imorse så lika bra! om vi inte hörs sen ikväll så hörs vi imorn sötnosar. puss på er!
min ängel.♥

Tråååk...

Mm hejj igen... E i skolan nu o e as trött... Gick o la mig typ vid tolv men somnade typ inte för förrens halv två ;o skit jobbigt när man ligger o drar sig o inte kan sova -.-" fast jag vaknade typ inte förrens tre igår på dan (a) gud man ville inte upp när klockan ringde =/ ville sova meeeer!! Men nu har jag precis haft lunch, spagetti o köttfärssås husmanskost haha ;) just nu sitter jah på en bänk o väntar tills musiken ska börja... O den börjar snart :( vi går lixom till 20 över 3 idag -.-" orkar inte :( aja men musiken börjar nu hejdå era små sötnowsar ;) /emmsi :)


Sho Emelie här!!

Haha aa kanske att hon måste (a) men jag glömmer alltid o blogg (a) men jag fattar inte hur man lägger upp en bild på datan... Har försökt men de går inte :( aja Mikke ska visa mig någon dag hoppas jag ;) vi får väll se :P för min kamera på mobilen e så dålig -.-" så jag har typ inga bilder att lägga upp... :( men igår va jag me Amelia o blir nog idag oxå (a) hon ska komma ikväll o så får vi se vad vi hittar på :P kanske blir något roligt :D o sen så kommer de några gäster hit oxå fast vet inte vilka de e... ;s men dom kommer snart... O nu börjar skolan igen :( gud va tiden har gått fort de e ju redan sista helgen innan skolan... :( längtar inte till skolan så mycket :( alla läxor o prov -.-" längtar redan till sommarlovet (a) men de kommer ju ta tid innan de e sommarlov -.-" men måste gå städa undan de sista nu innan gästerna kommer pusspuss!


i was walking in memphis with you!

hello! medans robin är ute o röker så passar jag på att blogga lite. jag träffade aldrig hanna idag för hon mådde inte så bra. men nu ska robin sova här så vi ska snart sätta på en film o plocka fram lite godis o sånt ;) mys på det! sitter i alla fall och snackar lite me elinpelin. hoppas det blir något på söndag. det var verkligen sjukt längesen man träffade sötnosen. men vi hörs imorn. jag har märkt en sak. jag måste alltid säga till emelie att blogga -.- aja. vi hör imorn puss på er!
gull.
'
cooling.

what the fuck?

kom hem för 1-2 timmar sen och kom hem till lukten av äppelpaj muummmss! nu väntas i alla fall en promenad med min lilla vovve abbe. sen blir det nog att ta en dusch tror ja. men vi hörs sen sötnosar. puss på er/mike.


mot kyrkan!

tjobre, michelle här. nu drar jag till konfan. vi hörs sen. puss på er!
jag när jag var liten jao;)

are you my hero?

hejhej michelle här. ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt va jag ska skriva om men vi kör på i alla fall. imorn ska man tydligen på konfirmation tråk på det men det roliga är att man ska träffa hanna efter! ska bli sjukt kul så det ser jag fram emot! på söndag blir det även att slagga med min saknade elin! vi vet inte riktigt vart en men någonstans bilre;) nu ska jag i alla fall kolla på hem till midgård och sen även försöka sova, är sjukt trött jao. gör ett inlägg innan jag sticker imorn! puss på er!

varsegod elin!












tänkte att jag kunde var snäll och ge dej en egobild på mej;)




vänsterhanden är elins o högerhanden min.♥

fräcka tankar när jag ser dej!

micke här! teater på tv. så det blir att titta på dej jao. hörs snart! puss!


Lycklig!!

Idag har jag sovit över me emelie igen :D sovit över i två dagar nu :D men de e bara roligt. Vi har mest bara varit vid datan (a) roligt roligt :D inte hänt så mycket. Aja tänkte gå o lägga mig nu godnatt xoxo


ju mer alla spottar, destu snabbare kommer jag blomma!

- ja jag älskar min pälsmössa!
min dag har varit underbar. bara gått runt i pyjamas o chillat sönder.
det är det lov är till för ju ;) att vila ut sej! så då passade jag på idag jao!
osminkad är jag också, gullig jag vet :D imorn kommer min fina bebis hit. saknar henne djupt så kommer krama henne tills hon blir blå (a) mhihihihi! snart börjar den där jävla fitt skolan också. längtar inte ett skit faktiskt. men det är väll bara att bita ihop antar jag? nu ska jag gå o se va mammi gör. pusspuss♥

fucking wonderful.

familjen o släkten är ju det bästa man har eller hur? speciellt min familj o släkt. min älskade lilla elin,
vart fan ska jag börja? asså elin, våra minnen! dom kan ju ingen slå asso. vårat flumm tillsammans! våran barndom! våra släktkalas! våra övernattningar! våra bilder! ja allt! jag har alltid lika kul med dej sötlök!
vi har bråkat så många gånger men det löser sej lika snabbt igen! gumman lilla, utan dej i mitt liv så kan jag inte kämpa. du är liksom min kraft att orka kämpa i livet! detta är du för mej och detta kommer du alltid vara
*världens bästa sysling!
*min ängel utan vingar.
*min sötlök!
*min kraft i livet.
*en av dom bästa jag har!
lita gumman. du är mitt allt och lite till.
liksom titta på bilden, vi har lite likhet! lika vackra! lika rolig humor!
det där var länge sen men kommer ihåg det som om det vore igår stumpan! mins du? när vi åkte in till stan och träffade *julia -.-* och åt på doken och sen åkte vi hem till mej?
hoppas verkligen vi träffas på söndag o slaggar!
jag älskar dej verkligen mer än vad det finns stjärnor på himlen!
kommer du ihåg den dagen? där du var så envis om att träffa fredrik? och alla bilderna vi tog?
den dagen glömmer jag aldrig. älskling du är det bästa. puss på dej min fina.♥

min fina vän.

hej alla underbara läsare,
jag tänkte bara säga att jag har en sjukt bra text till min fina beccis här, läs gärna ;*
vet ni att jag känner världens mest bästaste vän som går att ha? jag gör faktiskt det och jag ångrar INTE ETT SKIT att jag mötte den där fina kvinnan! för hon är det underbaraste man kan få! behöver man stöd, hjälp, en ängel, en vän, en hjälpande hand, en trös, en famn att gråta i. så bli då vän med rebecca holm. för det är det absolut finaste på jorden! jag har varit i många svåra perioder, men vem har fått mej att stanna kvar här, jo becca.
vem har fått mej att inse hur viktig jag egentligen är, jo becca. vem är det som alltid har fått mej att le, jo becca! becca, min fina becca, när du läser detta så snälla förstå hur mycket jag älskar dej, fast du kommer ändå aldrig förstå det för det är obeskrivligt!
* du är guldvärd!
* du är o robin är det bästa jag har
* du är min allra bästavän!
beccis, hade inte du varit här så hade jag varit uppe hos min fina morfar i himlen. jag älskar dej & de står alltid skrivet i mitt hjärta, i stjänorna, i biblen, i mitt huvud, på min blogg o ja överallt!
vi har alltid haft orden ''hand i hand livet ut, vad som än händer! o det kommer alltid gälla hos mig, du är så sjukt viktigt i mitt liv, för utan att kunna säga att du är min bästavän så går det inte leva! mitt hjärta är ditt, o det kommer den alltid vara! du är min andra halva, bästavän, storasyster, min ängel. asså det kan ta flera år att skriva om dej för det går inte att sluta ! förlorar jag dej igen, du slutar mitt hjärta pulsa o jag vaknar aldrig igen!
kommer du ihåg ''ingalill'' ? vårt egen lilla bebis! o fiskmåsen mårten? det är saker jag aldrig kommer glömma, du är bäst älskling! SJUKT MÅNGA PUSSAR PÅ DEJ! SÅ SES VI PÅ ONSDAG! ÄLSKAR DEJ MER ÄN MITT HJÄRTA. !♥

mange ger dej allt.

tjobre! micke här jao. nu sitter man här ''mange bjuder'' i öronen o webbar me rasmus (min sysling) men nu sitter han o snackar me sin tjej nu så jag sitter o diggar musik istället! funderar snart på att gå och sova har huvudvärk som satan, men orka bry mej :p iaf, fattar ni vad jag längtar tills onsdag? ;o du ska jag träffa min lilla sötnos beccis! så sjukt roligt ! :D men nu ska jag dra på toa bithes så vi hörs, peace.♥

Godnatt!!

Helloww emelie here!! Idag har jag varit me emelie!! :D vi hade de skit kul idag :D mest nördat framför datan men iaf :D o så råkade jag bara göra ett litet hål i mina strumpbyxor hehe.. ;s men jag måste nog dra mig till sängen nu godnatt!! Puss o kram


gubben i lådan vafan ?

hello alla min kycklingar! michie här. sov hos robin igår men åkte hem vid 1 för vi skulle iväg te mammas kusin o käka o umgås. riktigt kul vare! min lille hund o deras hund blev nog fan bästisar ! :')
iaf, nu sitter man här med trofast i öronen o diggar :)
- wanna feel your love love!
den är as bra iaf! men nu måste jag dra bitches , bye!♥
läcker cheeey !

dresscode#

tröja : gina
mjukis : ?

RSS 2.0